Organisatie

Organisatie

Een flexibel en zorgzaam bedrijf met een grote naam. Dit heeft Technon Service bereikt door vanaf de oprichting in 1996 altijd te streven naar perfectie.
Klein begonnen met het reinigen van huishoudelijke apparatuur na calamiteitschade, is het bedrijf doorgegroeid naar het bedienen van de industriële markt met een totaalpakket: reiniging na (calamiteit)schade, preventief onderhoud, advies, training en onderzoek, bereddering/schadestop en technische reconditionering.

Het team van Technon
Eigenaar Ton Smulders heeft ruim 25 jaar ervaring in elektronica en een passie voor reinigen en techniek. Die gedrevenheid deelt hij met zijn team van toegewijde en vakkundig opgeleide experts. Stuk voor stuk professionals die durven aanpakken, willen doorgroeien en graag meedenken met alle betrokken partijen: de verzekeraar, de schade-expert, de verzekerde en de monteur. Altijd met oog voor de persoonlijke kant van het schadevak, zoals het zorgvuldig benaderen van gedupeerden en het professioneel kunnen omgaan met calamiteiten.

Hoog niveau
Perfectie is de standaard bij Technon Service. Daarom houdt het bedrijf het hoge niveau van zijn specialisten voortdurend op peil middels cursussen en opleidingen. Ook houdt Technon Service de steeds veranderende markt, bijvoorbeeld in reinigingsmiddelen of nieuwe technieken, nauwlettend in de gaten. Geen wereld verandert zo sterk als die van de elektronica. Technon Service verandert mee, om de schade van morgen vandaag te kunnen stoppen.
technon-service-organisatie.jpg

Partners

Voor speciale technische werkzaamheden en/of reviseren hebben wij door de jaren heen een netwerk opgebouwd van specialistische bedrijven die adequaat onze dienstverlening kunnen versterken.
Meer info over onze partners
 

Referenties

Technon Service referenties

Technon Service werkt al jaren met diverse verzekeringsmaatschappijen en instanties. Voor deze maatschappijen en instanties is de werkwijze van Technon Service al jaren duidelijk.
Maak kennis met onze referenties
 

Vacatures

Technon Service is altijd op zoek naar mensen die technisch zijn, van aanpakken weten, zelf problemen kunnen oplossen,inschattingsvermogen hebben, graag willen leren, niet bang zijn om vieze handen te krijgen en geen 9-tot-5-mentaliteit hebben.
Vacatures bij Technon Service
 
logo-footer Koperslagerstraat 35
5405 BS Uden
E-mail:
Telefoon: 0413-254398
Fax: 0413-250328
Mobiel: 06-53704459

Technon Service informatie

Een flexibel en zorgzaam bedrijf met een grote naam. Dit heeft Technon Service bereikt door vanaf de oprichting in 1996 altijd te streven naar perfectie.

Direct naar