Kwaliteit / Certificering

Kwaliteit en certificering

Kwaliteit

Dat wij altijd streven naar de hoogste kwaliteit, is goed te zien aan de ‘Schoon is Schoon’-norm die wij naleven. Wij garanderen dat het eindresultaat 100 procent schoon is, conform de Europese TÜV-normering van nieuwe machines en elektronica. Buiten Europa wordt hiervoor de Amerikaanse norm aangehouden. Indien gewenst, tonen wij door middel van een onafhankelijk sterlaboratoriumrapport onze ‘Schoon is Schoon’-kwaliteit aan. De vraag hiernaar komt meestal uit de foodsector en de medische wereld (ziekenhuizen en andere instanties).

Certificering

Technon Service is jaarlijks up-to-date qua certificeringen.

Denk hierbij aan:
  • ISO 9001 versie 15
  • VCA*
  • Salvage
  • Gediplomeerd personeel
kwaliteit-certificering.jpg

Partners

Voor speciale technische werkzaamheden en/of reviseren hebben wij door de jaren heen een netwerk opgebouwd van specialistische bedrijven die adequaat onze dienstverlening kunnen versterken.
Meer info over onze partners
 

Referenties

Technon Service referenties

Technon Service werkt al jaren met diverse verzekeringsmaatschappijen en instanties. Voor deze maatschappijen en instanties is de werkwijze van Technon Service al jaren duidelijk.
Maak kennis met onze referenties
 

Vacatures

Technon Service is altijd op zoek naar mensen die technisch zijn, van aanpakken weten, zelf problemen kunnen oplossen,inschattingsvermogen hebben, graag willen leren, niet bang zijn om vieze handen te krijgen en geen 9-tot-5-mentaliteit hebben.
Vacatures bij Technon Service
 
logo-footer Koperslagerstraat 35
5405 BS Uden
E-mail:
Telefoon: 0413-254398
Fax: 0413-250328
Mobiel: 06-53704459

Technon Service informatie

Een flexibel en zorgzaam bedrijf met een grote naam. Dit heeft Technon Service bereikt door vanaf de oprichting in 1996 altijd te streven naar perfectie.

Direct naar