Technische reconditionering

Technische reconditionering

Waarom zou u een oude machine weggooien en een nieuwe machine aanschaffen, of maandenlang wachten op een benodigd onderdeel terwijl uw bedrijfsprocessen vertraging oplopen, als Technon Service uw machine met een technische reconditionering snel en adequaat weer op het hoogste niveau werkend kan krijgen? Bespaar uzelf die kosten! Technon Service is een landelijke speler op het gebied van technische reconditionering, zoals motorenrevisie, RVS-beplating, fijnmechanica etc.
technische-reconditionering.jpg

Partners

Voor speciale technische werkzaamheden en/of reviseren hebben wij door de jaren heen een netwerk opgebouwd van specialistische bedrijven die adequaat onze dienstverlening kunnen versterken.
Meer info over onze partners
 

Referenties

Technon Service referenties

Technon Service werkt al jaren met diverse verzekeringsmaatschappijen en instanties. Voor deze maatschappijen en instanties is de werkwijze van Technon Service al jaren duidelijk.
Maak kennis met onze referenties
 

Vacatures

Technon Service is altijd op zoek naar mensen die technisch zijn, van aanpakken weten, zelf problemen kunnen oplossen,inschattingsvermogen hebben, graag willen leren, niet bang zijn om vieze handen te krijgen en geen 9-tot-5-mentaliteit hebben.
Vacatures bij Technon Service
 
logo-footer Koperslagerstraat 35
5405 BS Uden
E-mail:
Telefoon: 0413-254398
Fax: 0413-250328
Mobiel: 06-53704459

Technon Service informatie

Een flexibel en zorgzaam bedrijf met een grote naam. Dit heeft Technon Service bereikt door vanaf de oprichting in 1996 altijd te streven naar perfectie.

Direct naar