Advies & onderzoek

Advies & onderzoek

Het mooie van kennis is dat je het kunt delen. Technon Service is al jaren een betrouwbare partner in het adviseren, onder andere voor diverse verzekeringsmaatschappijen en instanties. Technon Service reageert adequaat en direct en denkt mee met alle betrokken partijen, om zo snel mogelijk een goed resultaat neer te zetten.

Oorzaak achterhalen

Technon Service kan, indien gewenst, de rol van de schade-expert overnemen, met als doel de schade vast te stellen. Wij kunnen (in de meeste gevallen) feilloos achterhalen wat (de oorzaak van) uw schade is. Daarvoor hebben wij de juiste kennis en meetapparatuur in huis en kunnen wij onderzoek en analyses laten verrichten in een laboratorium. Ook voeren we gesprekken met diverse partijen, onder andere uitvoerende monteurs, de verzekerde, leveranciers en/of andere deskundigen c.q. uitvoerende partijen die ter plaatse aan het werken zijn dan wel tijdens de calamiteit op de schadelocatie waren. Technon Service kan apparatuur ophalen en vervoeren, door middel van bussen, vrachtwagens en trailers.

Rapportage

Een uitgebreid verslag of een overzichtelijke rapportage is voor Technon Service geen enkel probleem. Bij veel probleemstellingen en projecten zijn wij een doorslaggevende factor. Daarnaast hebben wij al jaren expertise in het vaststellen van de oorzaak van een calamiteit. Wij maken een voor u op maat gemaakt rapport, dat wij voorzien van een advies of een eventuele oplossing. Alles om een zo duidelijk mogelijke advisering te geven, maar ook om ervoor te zorgen dat de oorzaak van de calamiteitschade zich niet kan herhalen. Dit laatste doet Technon Service onder andere door het softwareprogramma aan te passen, de beveiliging te vervangen en/of diverse equipment aan te passen.

Projectondersteuning

Ook het inschatten van de tijd die een project in beslag neemt en het in kaart brengen van financiële zaken is een kracht van Technon Service. Wij zijn uw partner in het maken van een tijdsplanning, en geven daarbij een snelle advisering en opheldering.

Werkplanning

Bij een calamiteit komt altijd veel kijken qua planning. Technon Service is al jaren ervaren in het samenstellen van een totaalplan. Wij creëren snel structuur en bieden een duidelijk overzicht, zodat het project zo helder mogelijk kan worden afgerond.

Opleiden en begeleiden

Niet alle schade-experts in Nederland zijn thuis in elektronica. Zo weet niet iedereen wat er met elektronica gebeurt als er een brand vrijkomt. Technon Service kan hen hierin opleiden en begeleiden. Technon Service adviseert schade-experts en/of verzekeraars in preventief onderhoud en/of schadebeperking. Ook kan Technon Service bedrijven adviseren en begeleiden in het uitvoeren en intern coördineren van preventief onderhoud aan elektronica, machines en apparatuur.
advies-onderzoek.jpg

Partners

Voor speciale technische werkzaamheden en/of reviseren hebben wij door de jaren heen een netwerk opgebouwd van specialistische bedrijven die adequaat onze dienstverlening kunnen versterken.
Meer info over onze partners
 

Referenties

Technon Service referenties

Technon Service werkt al jaren met diverse verzekeringsmaatschappijen en instanties. Voor deze maatschappijen en instanties is de werkwijze van Technon Service al jaren duidelijk.
Maak kennis met onze referenties
 

Vacatures

Technon Service is altijd op zoek naar mensen die technisch zijn, van aanpakken weten, zelf problemen kunnen oplossen,inschattingsvermogen hebben, graag willen leren, niet bang zijn om vieze handen te krijgen en geen 9-tot-5-mentaliteit hebben.
Vacatures bij Technon Service
 
logo-footer Koperslagerstraat 35
5405 BS Uden
E-mail:
Telefoon: 0413-254398
Fax: 0413-250328
Mobiel: 06-53704459

Technon Service informatie

Een flexibel en zorgzaam bedrijf met een grote naam. Dit heeft Technon Service bereikt door vanaf de oprichting in 1996 altijd te streven naar perfectie.

Direct naar